De Organisatie

Van je hobby je beroep maken, dat was de droom van Bobby. Na jaren als DJ en geluidsman te hebben gewerkt kwam de droom uit toen hij Chris leerde kennen, een voormalig zakenman die ook op zoek was naar iets nieuws. Het klikte en al snel gaven ze elkaar de hand en zo ontstond Holland Entertainment Agency. Beide mannen bundelden hun krachten en lieten er geen gras over groeien, al snel werd een plan gesmeed om iets te gaan doen in de country style. Ze bedachten iets nieuws, luistermuziek, met de beste bands en artiesten in combinatie met Linedance. Niet zomaar linedance maar hier ook de allerbesten. 16 November moet het gaan gebeuren in de studio A12 te Bunnik. Studio 1 heeft een capaciteit van meer dan 1000 personen en de verwachting is dat het Country festival COUNTRY IN DREAMS snel zal worden uitverkocht. Dat de mannen slim zijn mag duidelijk zijn, Studio A12 is erg groot en heeft na studio 1 nog 2 andere studio’s met ook hier een capaciteit van 1000 personen. De mannen besluiten om de gehele studio A12 te boeken, ze zijn nog in onderhandeling met een bekende zanger uit Utrecht waarvoor ze het management doen om samen met hem een concert te geven. Mocht dit niet lukken zullen ze in studio 3 een Hollandse avond presenteren, zo hebben ze twee evenementen in 1 huis.

Door goed naar de klanten te luisteren kunnen zij perfect maatwerk leveren, ze zijn van alle markten thuis, zo doen ze het geluid en het management van diverse artiesten in Nederland. Samen met de klant kijken ze wat de beste mogelijkheden zijn, vandaar hun slogan: “THE RIGHT ENTERTAINMENT FOR THE RIGHT AUDIENCE.”

Beide mannen zijn zelf zogezegd bekend met de artiestenwereld. Ze lopen al ruim 6 jaar mee in dit wereldje. Als organisator moet je het vertrouwen weten te winnen van de ondernemers, de artiesten en de klanten. Organiseren en regelen is de specialiteit van de beide mannen. Ze weten van elkaar wat ze kunnen en kunnen in principe alles regelen.