Artiesten

Foreverly Brothers
Foreverly Brothers is de Primeur op ons evenement,
Marcel Hufnagel In de rol van Phil Everly en Harold Verwoert In de rol van Don Everly.

Ramblin’ Boots
De momenteel meest aan de weg timmerende en zeer succesvolle countryband van Europa is Ramblin’ Boots. Met prachtige meerstemmigheid, te gekke pedal steel partijen en vingervlugge fiddle-licks brengt Ramblin’ Boots de countrymuziek tot leven.

Pam Macbeth
Pam Macbeth is een van ‘s werelds beste country singer-songwriters ter wereld, Neem wat traditie, meng het met moderne country, spice it up met blues en soul, top het af met een internationale uitstraling en je hebt Pam MacBeth.

Country in Dreams Pam MacBeth

country vrienden wij heten welkom niemand minder dan Pam MacBeth met band ze zijn ook op Country in Dreamsdelen en like wordt gewaardeerd door organisatie en artiesten hoe meer hoe beter dank jullie welreactie voor de band over filmpje zijn welkomhttps://www.pammacbeth.com/https://www.facebook.com/pam.macbeth

Geplaatst door Country in Dreams op Zondag 5 mei 2019

Johnny Cash Tribute band
“Hallo ik ben Johnny Cash”, met deze woorden begonnen zij iets moois in de muziekwereld. ga met ze mee terug in de tijd naar onvergetelijke sounds van Johnny Cash.

Little Montana
LITTLE MONTANA is een country-formatie die bestaat uit drie enthousiaste muzikanten. Al sinds 2008 is Little Montana bekend in de “country-scene”, met optredens in zowel binnen- als buitenland. Een zanger, zangeres en toetsenist brengen hun repertoire met een geheel eigen “sound”. Moderne en traditionele country-songs, afgewisseld met een beetje tex-mex komen voorbij tijdens hun optredens.

Ben en Carmen Steneker
Ben The Godfather of Dutch Country Music en Carmen steneker. Steneker reisde vanaf de jaren tachtig geregeld naar de Verenigde Staten, waar hij optrad in steden als Indianapolis, Carson City en Nashville en op countryfestivals. Vanaf 2000 treedt hij op met zijn dochter Carmen Steneker. Samen brachten ze in 2005 het album Like father, like daughter uit. In november 2007 vierde Steneker zijn vijftigjarig jubileum als artiest.

Anna McRose
Even een indruk over wie Anna is en waar ze zo veel van houd… En dat is muziek maken en zingen. Mensen laten genieten en te raken met een lied. Dat vind Anna prachtig om te mogen doen en te ervaren. De repertoire van Anna is divers met prachtige ballads tot uptempo. Dus voor ieder wat wil.

Connected
Deze band, opgericht in 2001, bestaat uit 4 personen. Sinds kort is de groep uitgebreid met een drummer. Zij brengen meerstemmige en zeer afwisselende countrymuziek. Voor de dansers de juiste muziek en voor de luisteraars, fijne muziek om te horen en leuk om naar de band en de dansers te kijken.

Daan en Yvonne
Daan Geelen en Yvonne Smeets verzorgen de gehele dag de linedance demonstraties waar iedereen natuurlijk mee kan dansen.

Can Can Girls Zoetermeer
De Zoetermeerse Esther van Oostveen-Smit blaast de cancan nieuw leven in. Haar dansgroep heeft in een korte periode er alweer vijf leden bij en heel opvallend, eindelijk ook weer eens mannen. Vooral in Duitsland zijn de Can Can Girls Zoetermeer, en nu dus ook boys, populair.

DJ Jukebox Junkie
deejay Jukebox Junkie is een bekende op verschillende festivals, hij is erbij op 16 November.